Primarul comunei iesene Voinesti, Neculai Ivascu, care a intrat in turul doi al alegerilor din partea PSD, a murit, duminica dimineata, dupa ce a suferit o tulburare neurologica, el avand si o afectiune cronica la ficat.
Dupa numaratoarea voturilor din localitatea, candidatul social-democrat a castigat alegerile locale.
Potrivit rezultatelor, Neculai Ivascu a castigat primaria localitatii cu 1051 de voturi, iar contrcandidatul sau a obtinut 1028.

"Neculai Ivascu era in evidenta noastra de foarte mult timp cu o boala extrem de grava. Era un om care a mers relativ bine, in ciuda bolii, pentru ca respecta indicatiile. Probabil si stresul campaniei l-a afectat. Astazi a venit in stare extrem de grava la clinica noastra, ulterior fiind trimis la Spitalul de neurochirurgie, deoarece suferise o tulburare neurologica", a declarat corespondetului NewsIn prof.dr. Carol Stanciu, de la Clinica de gastroenterologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.