Liberalul Andrei Chiliman, conservatorul Cristian Popescu Piedone, pesedistul Marian Vanghelie si pedelistul Cristian Poteras sunt noii primari ai sectoarelor 1, 4, 5 si, respectiv, 6, potrivit rezultatelor de la ora 19.00 ale exit-poll-ului INSOMAR, realizat la comanda Realitatea Tv.
La sectorul 1 liberalul Andrei Chiliman a castigat detasat cu 56,8% in fata lui Razvan Murgeanu (PD-L).
Primaria sectorului 4 a fost adjudecata de conservatorul Cristian Popescu Piedone cu 64,6%, iar la sectorul 5 PSD-istul Marian Vanghelie a obtinut al treilea mandat cu 57,1%. La sectorul 6 victoria i-a apartinut cu 56,3% de voturi, democrat-liberalului Cristian Poteras.

Primarii sectoarelor 2 si 3 au fost alesi din primul tur. Social-democratul Neculai Ontanu a obtinut, la scrutinul de la 1 iunie, 57,78% din voturile locuitorilor din sectorul 2, in timp ce liberal-democratul Liviu Negoita a fost votat de 79,05% din cetatenii sectorului 3.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.