Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca nu a fost contactat nici de Traian Basescu, nici de vreun lider PD-L, raspunzandu-i astfel lui Bogdan Olteanu, care afirmase ca seful statului vizeaza refacerea Aliantei DA prin crearea unui lider alternativ in PNL, respectiv Orban.
"Nu am fost contactat nici de Traian Basescu, nu am fost contactat de nici un alt lider al PD", a sustinut Orban, care l-a ironizat pe Bogdan Olteanu, spunand ca "Exista o vorba din popor: un nebun arunca o piatra si 100 de intelepti se chinuie s-o gaseasca". Orban a pozat apoi in martir, spunand ca a luptat cu Traian Basescu si cu "matelotii sai" intr-o perioada in care acesta nu era atacat de nimeni. "90% din partid era in intelegere pe fata sau pe spate cu Basescu si cu diversi lideri ai PD", s-a plans Orban, care a afirmat ca inca mai este dezamagit de seful statului. Reactia sa a venit dupa ce coordonatorul campaniei PNL pentru alegerile locale, Bogdan Olteanu, declarase duminica, la BBC, ca Traian Basescu doreste refacerea aliantei PD-PNL prin crearea unei alternative la actuala conducere a liberalilor, ce ar urma sa fie condusa chiar de Orban. "Domnul Basescu sigur ca trebuie sa formeze o majoritate daca vrea sa guverneze cu partidul Domniei Sale, cu PD-ul. Probabil i se pare mai confortabil cu PNL-ul si incearca prin domnul Orban. Eu ii doresc succes", declarase atunci Olteanu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.