Iesit din cursa pentru Capitala, liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca nu-i poate sfatui pe bucuresteni sa aleaga intre cele "doua rele", sustinand ca intre Vasile Blaga si Sorin Oprescu nu ar fi nicio "diferenta de substanta", relateaza NewsIn.

"Mi se pare ca aceasta campanie este o comedie intre doi falsi adversari intre care nu exista nicio diferenta de substanta. Atat Blaga, cat si Oprescu provin din fostul FSN. Singurul candidat autentic de centru-dreapta care sa reprezinte spiritul Pietii Universitatii, care sa fie consecvent valorilor democratice de dreapta europene in 18 ani, am fost eu. Bucurestenii au de ales intre doua rele. Nu pot sa-i sfatuiesc pe bucuresteni sa aleaga intre aceste doua rele", a declarat liderul PNL.

Intrebat daca a fost contactat de Vasile Blaga sau Sorin Oprescu pentru a obtine sustinere, Orban a admis ca a primit tot felul "de soli, de emisari". "Ba chiar m-am trezit laudat si de Blaga, si de Oprescu, acum nu mai stiu ce sa cred", a comentat vicepresedintele PNL, fara sa dea detalii despre cine l-a contactat.

Ludovic Orban a spus, pe de alta parte, desfasurarea campaniei pentru turul al doilea nu are nicio legatura cu problemele reale ale Bucurestiului, iar candidatii nu fac decat sa se incrimineze reciproc, "ca unul e omul lui Basescu, ca altul este al lui Iliescu". Liderul PNL a subliniat ca, daca se va continua dezbaterea de aceasta maniera, "o sa se nasca o lehamite si mai mare in Bucuresti si in inima bucurestenilor fata de aceste alegeri si va fi o prezenta si mai scazuta".

"Este evident ca partea a doua a campaniei s-a transformat intr-o dezbatere politicianista, sterila, in care practic bucurestenii nu mai pot sa afle ce solutii au candidatii pentru problemele mari ale Bucurestiului", a aratat Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.