Uitand rapid ca pana acum trei zile Dan Ioan Popescu il facea pe Geoana cum ii venea la gura de cate ori avea ocazia, ieri organizatia PSD Bucuresti a gasit de cuviinta sa-i ridice osanale noului presedinte al partidului, ca e mai intelept sa te ai bine cu noii sefi! Astfel, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a declarat nici mai mult, nici mai putin decat ca "PSD Bucuresti l-a lansat pe Mircea Geoana pentru functia pe care o are in prezent".

Asta, dupa ce Geoana a fost debarcat fara scrupule si in absenta din functia de presedinte executiv al organizatiei, dupa alegerile locale de anul trecut. Codrin Stefanescu a avut o explicatie si pentru acest lucru, spunand ca "a fost o masura neeleganta, dar necesara, luata la presiunile de la centru si ale mass-media". Adica presa a cerut debarcarea lui Geoana, ca altfel Dan Ioan Popescu l-ar fi tinut in functie pe Geoana mult si bine. Linguselile si cenusa pusa in cap de Dan Ioan Popescu prin vocea lui Codrin Stefanescu arata ca marele DIP constientizeaza pozitia mai mult decat precara in care se gaseste acum, dupa ce Iliescu a fost trimis la pensie, iar el nu a obtinut nici macar functia de vicepresedinte. Cu un partid condus de marii sai dusmani Geoana si mai ales Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu ar putea foarte bine sa-si faca de pe acum bagajele si sa se duca si el in concediu, pentru ca nu va mai avea, cu siguranta, viata lunga la sefia organizatiei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.