Vicepresedintele Partidului Romania Mare, Lucian Bolcas, a declarat pentru Curierul National ca la nivelul Biroului Permanent al partidului pe care-l reprezinta s-a decis ca PRM sa nu ofere voturile niciunuia dintre cei doi candidati pentru Primaria Generala a Capitalei, explicand ca nici candidatul independent Sorin Oprescu si nici democrat-liberalul Vasile Blaga nu merita aceste voturi.
Lucian Bolcas a mentionat ca aceasta decizie a fost luata de membrii partidului, in urma unei analize atente a proiectelor cu care cei doi au venit pentru Capitala, afirmand ca niciunul dintre ei nu poate aduce un climat european Bucurestiului. Vicepresedintele PRM a confirmat astfel un comunicat remis NewsIn, in care se arata ca PRM recomanda membrilor si simpatizantilor partidului sa boicoteze turul II al alegerilor din Bucuresti, din dorinta de "a sanctiona trufia aberanta a ambilor candidati pentru functia de primar general al Capitalei".

"De asemenea, dorim sa sanctionam trufia aberanta a ambilor candidati pentru functia de primar general al Capitalei, care nu numai ca n-au dovedit calitati pentru functia de primar general, dar afiseaza un orgoliu care n-are nimic comun cu morala crestina", se arata in comunicatul de presa al PRM. In document se mai precizeaza ca boicotul va viza doar alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei si pentru primariile de sector. Initial, liderul PRM, Vadim, anuntase ca il sprijina pe Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, revenind ulterior, la cateva zile dupa primul tur, si sustinand ca asteapta sa negocieze inainte de a-si oferi sprijinul neconditionat in turul doi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.