Sorin Oprescu sustine ca democrat-liberalul Vasile Blaga si social-democratul Miron Mitrea au intrat in negociere directa si si-au impartit voturile si sectoarele din Capitala, cei doi intalnindu-se la un restaurant unde "au pus de-un fel de Yalta pe un servetel", arata si agentia NewsIn.

Oprescu a spus ca liderul PSD si candidatul PD-L si-au impartit voturile si sectoarele Capitalei in spatele usilor inchise.

"Blaga si Mitrea, in interesul lor ingust, au lasat orice pretentie de verticalitate deoparte, si au pus un fel de Yalta pe un servetel de restaurant, soarta bucurestenilor. Si-au impartit sectoarele acestui oras (...) Harta solutiilor a lui Blaga si a lui Mitrea. Asta se intampla in spatele usilor inchise. Acestea sunt solutiile lui Blaga si Videanu", a precizat Sorin Oprescu.

Citeste si:

Totusi, dupa parerea candidatului independent, membrii PD-L care nu simpatizeaza PSD nu pot fi convinsi sa voteze in asentimentul lui Mitrea, iar social-democratii care au fost jigniti de PD-L nu vor vota cu Blaga.

"S-a negoicat capul lui Oprescu, spun unii. Daca s-ar fi negociat doar capul meu nu m-ar fi deranjat sa se faca un aranjament mioritic in care eu sa fiu invins in batalia pentru Capitala, pentru ca eu stiu ca nu pot fi invins asa. Furat da, invins nu", a subliniat Oprescu, potrivit NewsIn.