Probabil cel mai bun afis electoral nu i-a folosit lui Dorel Caprar, care a pierdut alegerile de la Arad. Nici Cristian Amariei n-a reusit sa le convinga pe pascanence.

Aproape 10.000 de bacauani au vrut sa o incerce si cu o femeie. Si nu le-a reusit, pentru ca nu au fost suficienti. Candidata PRM la sefia CJ Bacau, Codruta Arvinte, autoarea celebrului slogan „Incearc-o si cu o femeie“, a ratat cu gratie scrutinul, dupa ce numai 3,44% dintre alegatori i-au acceptat invitatia. Restul votantilor au preferat barbatii, mai ales daca acestia au venit de la Hrebenciuc. Adica de la PSD.

O alta femeie fatala, macar prin prisma afisului in care aparea cu o bata de baseball, liberala Anca Barbu, a fost invinsa de Tudor Pendiuc din primul tur in cursa pentru Primaria Pitesti.

Candidatul PD-L la Primaria Navodari, Tudorel Calapod, a intrat cu un Ferrari in cursa si a terminat primul tur de circuit al alegerilor de-abia pe locul 2. Pesedistul Matei Nicolae i-a luat-o inainte cu vreo 900 de voturi, astfel ca democrat-liberalul va fi nevoit sa mai strecoare ceva cai-putere sub capota masinii de curse cu care s-a pozat in afise.

Il cheama Jenel. E un fel de copil. Copilau, mai precis. Si este inca presedintele CJ Olt din partea PNL. In recenta campanie electorala, si-a gresit electoratul. A incercat sa obtina voturile copiilor, atunci cand a distribuit elevilor din mediul rural, alaturi de bursele de merit, materiale promotionale cu numele sau. A uitat un mic detaliu: ca ziua alegerilor a coincis cu cea a Copilului, iar micutii imbroboditi cu afisele sale electorale au preferat sa-si agaseze parintii cu sloganuri de genul: „Mami, vreau inghetata!“ si nu cu „Tati, voteaza-l pe Jenel!“. Si asa Copilau a facut doar 19% si a ramas cu buza umflata!