Politica 7 Iunie 2008 04:18
Cumparatori de case nationalizate amenintati cu expulzarea, taximetristi nemultumiti de felul in care se acorda licentele, cetateni suparati ca se taie copacii din parcuri, in total vreo 60-70 de petenti, au fost primiti ieri de Sorin Oprescu la o audienta informala.
Sorin Oprescu s-a deghizat ieri in primar general si a inceput sa acorde audiente celor care aveau probleme nerezolvate de municipalitate. In “birou” informal de primar a fost transformata o masuta mica din cafeneaua “La independentu’”, acolo unde Oprescu isi are sediul de campanie, sefe de cabinet i-au fost consilierele de presa, iar rolul de directori in primarie a fost jucat de consilierii sai pe diferite domenii. Audientele informale s-au acordat insa cu spectatori, pentru ca micul bar de pe Strada Mihai Eminescu a fost sufocat de presa si de camere de luat vederi, chemate sa surprin­da firescul cu care Oprescu isi joaca rolul de edil. Doctorul Oprescu a gasit in cafenea vreo 50 de cetateni care il asteptau pentru a-i cere re­zol­vari la diferite probleme si, ase­zindu-se pe fotoliul de catifea, i-a poftit sa ia loc pe rind in fata lui si sa-i spuna pentru ce au venit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.