Politica 7 Iunie 2008 01:38
Sedinta in miez de noapte la PD-L Constanta. Finul lui Traian Basescu a fost demis de la sefia organizatiei, iar secretarul executiv al filialei a fost exclus din partid pe motiv ca e “mazarist”. In locul lor au fost numiti oamenii lui Stolojan.

Joi noapte, in prezenta secretarului executiv de la centru Costica Canacheu, democratii de la Constanta au facut primele executii dupa esecul lamentabil al candidatului la primarie, Dorel Onaca. Acesta, numit de curand presedinte al organizatiei judetene, s-a clasat pe locul al treilea la alegeri, iar partidul a obtinut numai 5 posturi de consilier in Consiliul Local.

In consecinta, pentru a mai spala din imaginea sifonata a lui Onaca, beneficiar al simpatiei lui Traian Basescu, a fost convocata de urgenta sedinta de criza si s-a dispus dizolvarea Biroului de Conducere al Organizatiei Municipale, condus de deputatul Laurentiu Mironescu, finul lui Traian Basescu.

Acesta a fost demis in ciuda relatiei de cumetrie cu presedintele Basescu, pe fondul unei mai vechi dispute cu Dorel Onaca, deoarece Mironescu isi dorise foarte mult sa candideze el la primarie impotriva lui Radu Mazare.

In locul lui Mironescu a fost numit presedinte interimar al organizatiei Ion Popescu, unul dintre membrii fostului PLD al lui Theodor Stolojan.

A doua masura luata joi noapte a fost excluderea din PD-L a secretarului executiv al organizatiei, Danut Moisoiu, pe motiv ca este “mazarist”, adica intretine relatii nepotrivite cu Radu Mazare. Moisoiu este membru PD de 16 ani si tot de atatia a fost membru in Consiliul Local al Primariei Constanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.