Politica 7 Iunie 2008 11:48
Biroul Electoral Central a decis azi cu 16 voturi pentru si 2 impotriva sa nu anuleze alegerile din Iepuresti, respingand contestatia PD-L referitoare la fraude electorale, informeaza NewsIn.

BEC amanase pentru vineri solutionarea contestatiei in privinta alegerilor din Iepuresti, pentru ca la dosar erau asteptate noi probe, dupa cum anunta purtatorul de cuvant al Biroului, Marian Muhulet, care si-a exprimat speranta ca vineri BEC sa poata da publicitatii rezultatele finale ale scrutinului local.

Purtatorul de cuvant a informat ieri ca amanarea unei decizii in privinta contestatiei in cazul Iepuresti este motivata de noi probe asteptate la dosar si care nu au ajuns inca pe masa Biroului Electoral Central. Marian Muhulet si-a exprimat speranta ca vineri BEC sa faca publice si rezultele finale ale scrutinului din 1 iunie. El a precizat ca, in urma anularii alegerilor in comunele Stefanesti si Sintesti, mandatele presedintelui CJ si ale consilierilor judeteni nu pot fi inca atribuite.

BEC si-a motivat ieri si decizia de a anula alegerile de la Stefanesti sustinand ca probele au condus la concluzia ca votarea si stabilirea rezultatului alegerilor au avut loc prin fraude de natura a modifica atribuirea mandatelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.