Politica 6 Iunie 2008 03:36
Invitat, miercuri seara, la Antena 3, candidatul independent, Sorin Oprescu, a facut declaratii, in premiera, despre jocurile de culise de la Primaria Capitalei.
Oprescu a declarat ca exista gasti care "actioneaza de patru ani si care vor sa ramana acolo". Candidatul independent Oprescu a marturisit ca aceste gasti l-au abordat deja pentru a se "imprieteni" cu el. "Probabil vor acum sa se imprieteneasca cu mine. Abia acum am simtit ca le e frica de mine fiindca eu nu sunt dator nimanui". Sorin Oprescu a declarat ca, in turul doi al alegerilor locale, se bazeaza pe bucurestenii care nu au votat fiindca au avut indoieli si i-a indemnat pe acestia la vot cu sloganul folosit de Traian Basescu: "nu pot ei fura cat puteti voi vota".

Legat de campania electorala, Oprescu spune ca adversarii sai i-au pregatit multe inscenari. "Voiau sa aduca oameni mutilati la televiziune si sa spuna ca i-a operat Oprescu" .


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.