PSD nu are nici cea mai mica intentie sa sustina varianta propusa de Guvernul Tariceanu pentru noile formulare ale declaratiilor de avere. "Anumite prevederi sunt excesive", crede Mircea Geoana, abia ales presedinte al PSD, in prima conferinta de presa dupa alegerile interne. Iar adjunctul sau, Adrian Nastase, i-a sarit imediat in ajutor. "Spuneti cam cat valoreaza tabloul asta", i-a cerut Nastase ziaristului care pusese intrebarea. "Pai n-aveti cum sa stiti. Dar daca nu spuneti exact valoarea, stiti ca ajungeti la puscarie, nu?", i-a spus cunoscutul colectionar de arta, uitand insa ca jurnalistii nu sunt demnitari.

"Parlamantul Romaniei nu mai are dreptul de a-si spune punctul de vedere?", s-a intrebat Mircea Geoana, vadit suparat de subiectul intrebarii. Acelasi Mircea Geoana care, in timpul dezbaterilor din Senat, a votat impotriva declararii averilor in forma propusa de guvern.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.