Politica 6 Iunie 2008 01:02
"Partidul Social Democrat, cu sprijinul Partidului National Liberal, face o tentativa de fraudare a alegerilor in judetul Ilfov, in care este implicat si Biroul Electoral Central", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, citat de Rompres.

El a sustinut ca PSD nu este interesat de corectitudinea desfasurarii alegerilor, ci de presedintia Consiliului Judetean Ilfov, date fiind interesele acestui partid legate de ceea ce presa a dezvaluit ca fiind mafia terenurilor. Liderul democrat-liberal a afirmat ca anularea alegerilor de la Vidra 'este inadmisibila', iar propunerea reprezentantului PNL in BEC, Tudor Chiuariu, de a se anula alegerile la nivelul intregului judet Ilfov, este ilegala.

In opinia liderului PD-L, mitingul spontan de strada de la Vidra a aparut doar la 24 de ore dupa ce s-au aflat rezultate pentru presedintia Consiliului Judetean.

"Contestatiile sunt sustinute de declaratiile unor oameni nevinovati ca nu au fost lasati sa voteze in timpul legal de vot, in timp ce PSD a reclamat faptul ca s-a votat dincolo de ora 21,00", a explicat Adriean Videanu.
El a facut un apel catre membrii BEC "sa nu fie partasi la incercarile mafiei PSD-PNL de a pune mana pe CJ Ilfov". Pe de alta parte, potrivit lui Adriean Videanu, propunerea reprezentantului PNL in BEC, Tudor Chiuariu, de a se anula alegerile la nivelul intregului judet Ilfov, reprezinta o 'ilegalitate'.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.