Politica 6 Iunie 2008 00:01
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, la Realitatea TV, ca, in opinia sa, singurele optiuni ale liberalilor sunt fie o guvernare alaturi de PSD, fie intrarea in opozitie, scenariu confirmat si de liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc.
"Din punctul meu de vedere - si precizez ca e un punct de vedere pe care vi-l dau ca sa spun ceva - pentru PNL sunt doua variante, doua si numai doua. Fie, in conditiile in care va fi posibil, un guvern cu PSD-ul, fie neparticiparea la guvernare si trecerea in opozitie. A treia varianta cu PD-L-ul din multe motive, din punctul meu de vedere, nu se pune. Stiu ca nu e foarte artistic asa pentru negocieri sa excluzi variante, dar eu o sa va spun foarte deschis acest lucru", a afirmat Antonescu, citat de NewsIn.

Vicepresedintele PNL a argumentat ca participarea la guvernare alaturi de un partid de stanga este posibila daca se ajunge "un compromis programatic, la un moment dat, pentru guvernare". El a adaugat ca varianta colaborarii cu PD-L, indiferent de respectul fata de unii lideri democrat-liberali, nu este sustinuta atata vreme cat identitatea PNL este pusa in discutie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.