Furios din cauza ca dusmanul sau de moarte Mircea Geoana era pe cale sa puna mana pe partid, Marian Vanghelie a iesit din sala unde se numarau voturile, la parter, si a venit la etajul unu, pe la ora 2 dimineata, pus pe bataie. Si musteriul cel mai pasibil de a incasa niste scatoalce made in Ferentari era Victor Ponta. Fara sa se sinchiseasca de prezenta ziaristilor si a colegilor de partid, care, insirati pe canapele, asteptau rezultatul votului, zarindu-l pe Ponta, Vanghelie s-a repezit la el si l-a imbrancit. Numai colegii de partid care s-au bagat intre ei l-au salvat pe Victoras de papara, insa bataiosul de la sectorul 5 nu s-a lasat si a inceput sa zbiere: "Criminalule! Ai distrus partidul asta!". Pasamite, Ponta, suspectand o frauda la votul pentru functia de secretar general, dusese in sala unde se numarau voturile niste cameramani de la televiziuni, ca sa preintampine smenurile.

Din cauza stresului si emotiilor, unul dintre membrii comisiei de numaratoare, membru al PSD sector 5, facuse comotie cerebrala si fusese luat cu Salvarea (victoria impotriva lui Iliescu s-a lasat cu victime). Vanghelie, ca un lider responsabil ce este, a pornit la razbunare in cel mai pur stil de mahala, amenintandu-l pe Ponta ca-i ia gatul (cum se face la el in Ferentari si Rahova): "Baaaa!!! tu crezi ca scapi?! Maine vin la tine acasa cu 2000 de oameni si te tai, baaa!!!".

Ponta s-a refugiat in sala de Congres, inconjurat de prietenii de la TSD si de Gabriel Oprea. Vanghelie, dupa el, acompaniat de o cucoana tot de la sectorul 5, care vocifera manioasa: "Golanul! Criminalul! Era sa omori un om, nenorocitule!" Ponta se asezase pe un fotoliu, in mijlocul "gardienilor" sai. Vanghelie s-a repezit la gatul lui si din nou cineva s-a bagat intre ei. "Maimutoi implementat! Si tu esti un maimutoi implementat! Cine crezi tu ca o sa te mai puna acum in functii, ba?", i-a dat inainte cu supararea primarul cel viteaz, din ce in ce mai nemultumit ca Victoras il ignora. "Te maimutaresti la televizoare, crezi ca-ti merge?! Vin maine cu 2000 de oameni la tine acasa si te termin!", s-a agitat in continuare Vanghelie, ca un spray, pana a fost scos din sala cu forta de oamenii lui Dan Ioan Popescu, de la PSD Bucuresti, pentru ca deja se adunase in jur toata presa si situatia risca sa degenereze intr-o bataie in toata regula.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.