Potrivit Directiei de Comunicare si Relatii Publice, astazi a inceput si investigatia penala pe care ministrul internelor si reformei administrative a solicitat-o in cursul zilei de ieri.

Verificarea a fost solicitata de catre ministrul Cristian David, avand in vedere indiciile de influentare si determinare a cetatenilor in ceea ce priveste optiunile de vot in localitatea Stefanesti.

Potrivit Realitatea TV, conflictul din comuna ilfoveana Stefanesti continua. Cele doua tabere electorale aflate in conflict de ieri, PSD si PNG, continua rafuiala.

Scandalul a pornit in momentul in care reprezentantul PNG se afla in direct la Realitatea TV, intr-o editie speciala moderata de Andreea Cretulescu. Oamenii furiosi au incercat sa-l atace, iar echipa Realitatea TV a fost prinsa la mijloc.

Ministrul de Interne, Cristian David, a decis sa deschida doua anchete in cazul alegerilor din localitatea Stefanesti. David sustine ca la Stefanesti exista suspiciuni de luare de mita electorala. Realitatea TV a prezentat marturii ale oamenilor care recunosc ca au primit bani pentru a vota.