Politica 31 Mai 2008 02:05
"PSD are nevoie de stejari, nu de legume" l-a atacat frontal Madalin Voicu pe Mircea Geoana, caruia i-a sugerat ca este timpul sa se dea la o parte din fruntea partidului.
Cu patru zile inaintea datei alegerilor, taberele din PSD sunt mai preocupate de confruntarea interna ce va urma, decat de cine castiga in tara.

"Mircea Geoana cu tot respectul pentru functia sa, nu pentru dumnealui in special, este impins de partid, nu dumnealui trage partidul, cum ar fi normal", l-a intepat deputatul social-democrat pe presedintele PSD, intr-o emisiune la Realitatea tv, joi seara. Criticile lui Madalin Voicu nu s-au oprit aici, ci au culminat cu amenintarea ca Geoana trebuie "sa dea socoteala pentru rezultatul alegerilor". El a precizat ca nu l-a obligat nimeni pe liderul PSD sa se laude ca va duce partidul pe primul loc si ca daca nu a fost capabil sa o faca este timpul sa lase locul altcuiva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.