Politica 31 Mai 2008 15:45
Peste 1.000 de buletine de vot de la Lupeni si Petrila au disparut astazi, potrivit prefectului de Hunedoara, Dan Pricajan, transmite corespondentul NewsIn.
Conform legii, astazi, buletinele de vot au fost predate de la tipografie, reprezentatii sectiilor de votare din judetul Hunedoara. Predarea buletinelor de vot s-a facut in prezenta unei comisii a prefecturii, formata din cinci membri. Primirea a fost facuta de presedintii sectiilor de votare, insotiti de secretarul primariilor si de politisti.

„Am fost anuntat ca, dupa ce s-a facut preluarea buletinelor de vot, la Lupeni lipsesc 1.000 de buletine de vot pentru presedintele Consiliului Judetean, iar la Petrila lipsesc 250 de buletine de vot pentru consiliul local. Am anuntat Biroul Electoral Judetean si pe cel National. Am chemat seful IPJ Hunedoara si in prezent se face o ancheta sa vedem cum de au putut sa dispara aceste buletine de vot. Cei vinovati vor raspunde in fata legii”, a declarat prefectul de Hunedoara, Dan Pricajan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.