Politica 30 Mai 2008 03:17
Pe lista sustinatorilor lui Sorin Oprescu apar 24 de nou-nascuti, dar si un barbat plecat de cinci ani in Italia, a aratat ieri vicepresedintele PIN, Lavinia sandru.
Deputatul a mai sustinut, printr-un comunicat de presa, ca mai putin de 1% dintre persoanele aflate pe lista si contactate au recunoscut ca ar fi semnat pentru candidatura fostului social-democrat. "Pe langa faptul ca nici macar 1% din cei chestionati telefonic nu recunosc ca au semnat lista de sustinere, s-a mai descoperit un fapt incredibil: 24 de sugari, nascuti pe 13.04.2008, respectiv 16.04.2008, apar ca au semnat pentru sustinerea candidaturii lui Sorin Oprescu", se arata in comunicatul PIN. sandru a cerut totodata conducerii spitalelor ce au sectii de nou-nascuti sa analizeze lista cu semnaturi in care apar datele copiilor.

Din "tabara" Oprescu replica a fost data de avocatul senatorului, potrivit caruia circa 20 din cei care au semnat au dat in judecata Biroul Electoral Municipal pentru ca a pus la dispozitia PIN listele cu semnaturi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.