Politica 29 Mai 2008 17:22
Staff-ul de campanie al primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie a impartit astazi in cartierul Rahova, pachete continand telefoane mobile si cartele telefonice, potrivit imaginilor surprinse de un colaborator al NewsIn Foto.

Pungile electorale aveau imprimata o fotografie a primarului social-democrat al sectorului 5, Marian Vanghelie, alaturi de sloganul sau electoral "Pentru ca mie imi pasa". Pe ambalajul cartelelor telefonice era inscriptionata propozitia "Suna-l pe Vanghelie" si afisat unul din cele doua numere de mobil ale primarului.

Pomana electorala a fost imortalizata miercuri de un colaborator NewsIn Foto, pe care electorii l-au lasat sa fotografieze cadourile primite din partea staff-ului presedintelui PSD Bucuresti. Marian Vanghelie nu a putut fi contactat, pana la aceasta ora, pentru a comenta modul in care isi face campanie in sectorul pe care il administreaza deja.

Cu putin inainte de Sarbatorile Pascale, primarul Marian Vanghelie a fost acuzat de adeversarii politici ca a demarat mai devreme campania electorala, intrucat a impartit pungi cu alimente pensionarilor din sectorul pe care il conduce.

Legea privind alegerile locale interzice oferirea de bunuri in timpul campaniei electorale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.