Politica 28 Mai 2008 04:28
„Academia Catavencu“ publica in acest numar o ancheta despre numeroasele calatorii in strainatate ale membrilor CSM, scumpe, dar inutile.
Saptamanalul „Academia Catavencu“ publica in aceasta saptamana un articol despre cele 715 zile cat insumeaza deplasarile externe din ultimii doi ani ale membrilor si angajatilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), deplasari care au costat bugetul institutiei 660.000 de lei. Primul in topul plimbaretilor intocmit de „Academia Catavencu“ este procurorul Dan Chiujdea, fost vicepresedinte al CSM pana anul acesta.
Chiujdea a cheltuit in ultimii doi ani 77.074 de lei (circa 20.000 de euro) pentru 48 de zile de deplasari externe in Monaco, Albania, Belgia, Polonia, Olanda, Bahrain, Italia si Spania. Locul secund este ocupat tot de un membru al Sectiei de Procurori a CSM, Cristian Deliorga, cu 71.821 de lei, cheltuiti in 13 calatorii, care insumeaza 62 de zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.