Politica 27 Mai 2008 02:58
PSD Cluj a facut filaj la ferestrele lui Emil Boc si a obtinut imagini cu un laborator video organizat in sediul Primariei Cluj-Napoca in scopuri electorale.

PSD Cluj a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, o serie de imagini surprinse in timpul noptii in primaria condusa de Emil Boc, cu un tanar care lucra la un videoclip electoral in folosul primarului PD-L.

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, l-a acuzat pe Emil Boc de folosirea banilor publici in interes personal si de partid prin amenajarea unui studio electoral in sediul primariei, unde s-ar monta clipurile sale electorale.

„Un asemenea studio de campanie nu avea ce cauta in cladirea primariei. Sunt bani publici care se folosesc in interes personal si nu mi se pare normal“, a declarat Remus Lapusan, de asemenea, candidat la functia de primar al municipiului.

In replica, Emil Boc a declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba despre o manipulare a PSD Cluj. El a mai spus ca aparatura tv folosita, in valoare de 50.000 de lei, a fost achizitionata din banii PD-L.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.