Politica 27 Mai 2008 01:24
Scandal de campanie, sambata seara, in localitatea brasoveana Bod: la nici doua ore dupa un miting electoral al PNL, un candidat PSD la functia de consilier local a ajuns in spital, batut mar de cativa participanti la adunarea liberalilor, condusi chiar de cumnatul sau, care-i mai este si fin de cununie pe deasupra!
Potrivit seful PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, candidatul pesedist Bularca Dan, 40 ani, a fost atacat de cumnatul-fin Claudiu Barsan si alti patru insi, care i-au blocat cu autoturismul lor masina in care se afla si, dupa ce l-au scos cu forta afara, l-au tocat cu pumnii si picioarele pana l-au lasat lat. Dus la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, omul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, o fractura costala si multiple contuzii la fata, corp si membre, fiind internat la sectia de neurochirurgie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.