Politica 24 Mai 2008 01:11
Cele 33.600 de buletine de vot pentru alegerea CGMB gasite in sediul Monitorului Oficial creeaza animozitati in interiorul Biroului Electoral Municipal.
Reprezentantul PD-L in BEM, Marian Zlotea, a acuzat vineri conducerea Biroului ca refuza sa faca publice actele prin care s-a decis sa nu fie facuta o plangere penala in cazul pachetului de buletine de vot in plus gasit in sediul Monitorului Oficial.

“Am solicitat presedintelui BEM, in calitate de membru, copii dupa nota de sedinta in care s-a dezbatut problema buletinelor si procesul-verbal al votului. Dansa a zis ca nu-mi pune la dispozitie nimic. Intr-un final, a supus la vot cererea mea, care bineinteles ca a picat. Asta desi, fiind institutie publica, toate actele BEM sunt publice. Fara aceste acte eu nu pot contesta decizia prin care BEM a decis sa nu sesizeze Parchetul”, sustine Zlotea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.