Politica 23 Mai 2008 02:41
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat miercuri ca ii va sanctiona pe liderii filialei Bucuresti pentru ca au organizat slab festivitatea in care au prezentat candidatii la Primaria Capitalei si la primariile de sector.
Sosit la festivitate, Vadim a avut surpriza de a gasi sala pe jumatate goala, la eveniment nefiind mai mult de o suta de persoane. Tribunul a remarcat ca, desi traficul in Bucuresti era blocat din cauza ploii, "filiala Bucuresti a organizat foarte prost aceasta manifestare". Vadim a trecut apoi la amenintari, anuntandu-i pe cei responsabili ca vor urma represalii: "Suntem un partid prigonit si vanat, dar nu este mai putin adevarat ca avem si noi niste maini moarte in Partidul Romania Mare. Nu e mai putin adevarat ca avem si noi niste uscaturi in PRM care nu se pricep si, daca nu se pricep, sa plece", a tunat Vadim. Tribunul nu a ezitat sa se laude ca altfel ar fi stat lucrurile daca festivitatea ar fi fost organizata de el sau de Lucian Bolcas.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.