Politica 23 Mai 2008 02:08
Mircea Geoana si Marian Vanghelie au iesit pentru prima oara la atac la adresa fostului senator PSD, acuzand grupurile de interese din spatele sau.
Dupa o jumatate de campanie in care mai mult l-au laudat decat l-au criticat, liderii PSD au iesit la atac la adresa fostului senator PSD Sorin Oprescu, acum candidat independent la Primaria Capitalei. Prezenti, miercuri seara, la o intalnire electorala, Mircea Geoana si Marian Vanghelie s-au dezlantuit la adresa lui Oprescu, pe care l-au infierat pe rand ca face jocurile unor grupuri de interese. "Unii se pretind a fi independenti. Adevaratul independent e independent fata de grupurile de interese, de mafie si de hoti. Adevaratul candidat independent e Cristian Diaconescu. Toti ceilalti sunt prizonierii grupurilor de interese, si-au vandut sufletul unor smecheri care i-au cumparat pe bani multi.

Mafia, care i-a sugrumat pe bucuresteni, daca dicteaza ceva, brusc, buldogul Blaga se transforma in chihuahua, doctorul Oprescu in brancardier, iar chitaristul Orban in flasneta”, a declarat Geoana, citat de MEDIAFAX, care a continuat sa tinteasca in directia fostului coleg de partid: "De unde sunt banii, dle Oprescu, fost pesedist?”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.