Politica 21 Mai 2008 03:07
"Nu exista un proiect adevarat pentru Bucuresti la aceste alegeri locale". Iata ce spune la RFI profesorul de stiinte politice Jean-Michel de Waele, de la Universitatea Libera din Bruxelles.
El priveste cu un ochi foarte critic campania electorala din Romania. Jean-Michel de Waele considera ca alegatorii care se vor deplasa la urne nu prea vor avea din ce alege.

"Toate partidele politice din Romania sunt macinate de tensiuni interne si conflicte personale. Alegatorul nu se mai regaseste in tot acest teatru politic, din cauza acestor probleme. Mai mult de atat, diferenta dintre programele electorale este foarte mica. Asa ca alegatorul nu are de unde alege. Ideologic vorbind, nici un candidat nu propune un adevarat proiect pentru Bucuresti. Alegerile locale sunt foarte importante. Ele tin de viata cotidiana a cetateanului, de transporturi si lucrari publice. Din pacate, insa, candidatii nu vorbesc concret despre aceste aspecte", mai spune profesorul de stiinte politice Jean-Michel de Waele.


Despre autor:

Sursa: Rfi.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.