Politica 21 Mai 2008 01:55
Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, este acuzat de colegi ca face non combat. Mitrea il acuza la randul sau pe Cristian Diaconescu ca este un candidat prea moale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, coordonatorul campaniei electorale, Miron Mitrea, si candidatul partidului la functia de primar al Capitalei, Cristian Diaconescu, s-au intalnit ieri la sediul de campanie, dupa ce mai multi lideri de filiale si-au exprimat nemultumirea la adresa echipei de campanie.

Surse din PSD au declarat, citate de MEDIAFAX, ca intalnirea a venit dupa ce mai multi dintre liderii de filiale ai partidului si-au exprimat nemultumirea la adresa echipei de campanie centrale coordonate de Mitrea. Lui Mitrea i s-ar fi reprosat, indirect, de catre unii din liderii de filiale, printre care Constantin Contac de la Botosani si Gavril Marza de la Suceava, slaba implicare atat in campania nationala, cat si in cea din Bucuresti, in conditiile in care, potrivit unor estimari interne ale PSD, Cristian Diaconescu are un scor electoral, in Capitala, sub nivelul celui al partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.