Politica 21 Mai 2008 01:19
Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 2, Dan Cezar Ionescu, a prezentat ieri un film care demonstreaza ca angajatii Primariei din sectorul 2 au demontat si distrus marti-seara bannerele PD-L din sector.
Ionescu a afirmat ca filmul reprezinta "un fragment din lungul sir de ilegalitati ale primarului sectorului 2, Neculai Ontanu", care are "scoala comunista" a lui Ion Iliescu si Sorin Oprescu. Democrat-liberalii au depus plangere pentru distrugere si furt, urmand ca firma care a amplasat bannerele electorale sa dea in judecata Primaria Sectorului 2 si Administratia Domeniului Public Sector 2. Incidentele de acest tip nu sunt singulare, intrucat si Sediul PC Sector 3 a fost atacat luni cu pietre si i-au fost sparte geamurile. Totodata, corturile electorale ale candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Piedone, au fost distruse.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.