Politica 20 Mai 2008 00:47
Parade cu elefanti, indemnuri cum ar fi "incearca si cu o femeie" si...oua.
Cam acestea sunt ingenuoasele metode pe care diversi candidati la alegerile locale le-au gasit sa-si promoveze imaginea, insa partea cu ouale si inscriptia de pe ele bate toate recordurile, pana acum. Imaginatia si mesajul ii apartin unui doritor la fotoliul de primar al orasului Navodari, Nicolae Matei, candidat PSD-ist de altfel, de parca mai era necesara precizarea.

Acesta a decis ca inscriptionarea pe ouale comercializate in oraselul cu pricina a mesajului "votati Matei primar" este cea mai buna optiune de promovare in campania sa electorala. Matei promite, printre altele, si introducerea de "retele warles, Internet gratuit", probabil prin oua. Nicolae Matei a fost viceprimar al orasului Navodari, iar in 2001 a fost implicat intr-un scandal imobiliar, dupa ce a cumparat un teren din Mamaia Sat pentru o suma derizorie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.