Politica 20 Mai 2008 15:27
Un colaborator al UDMR Bihor a primit amenintari telefonice dupa ce a aparut intr-un clip electoral Un colaborator al candidatului UDMR la Primaria Oradea, Biro Rozalia, a primit amenintari telefonice, dupa ce a aparut intr-un clip electoral, transmite corespondentul NewsIn.

Biro Rozalia a anuntat ca s-a deschis o ancheta pentru a incerca sa se afle autorul amenintarilor. „Am facut un spot de campanie, care prezinta un dialog intre reprezentantii mai multor meserii. Un colaborator care apare in clip a fost amenintat ca daca nu sta in banca lui poate o sa aiba un accident sau i se arde masina”, a declarat Biro Rozalia.

Ea a spus ca amenintarea a fost primita prin telefon, duminica, in jurul orei 17.00, de la un numar ascuns. „O sa incercam sa aflam numarul de telefon”, a spus candidatul UDMR. Victima amenintarilor nu este membru UDMR, ci doar a colaborat la realizarea spotului pentru campanie. Clipul electoral va aparea in aceasta saptamana.

Consilierul judetean Szabo Odon, a spus ca in Oradea se duce o campanie destul de violenta de catre cei care se tem ca ar putea pierde alegerile, fara sa faca nominalizari. „Exista o anume temere cum ca se pot pierde elegerile”, a spus Odon. El a continuat dand asigurari ca UDMR nu va raspunde la fel. „Nu dorim sa promovam o campanie agresiva in Oradea”, a conchis reprezentantul UDMR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.