"Mircea Rosca, candidatul PNL la functia de primar al orasului Comarnic, aflat la volan, Adrian Rotila si Mihai Comanoiu au dat intentionat cu masina peste un tanar care se intorcea acasa, pe scuter, iar apoi l-au batut", se arata intr-un comunicat de presa al PD-L Prahova.

Andrei Florin Moraru - tanarul agresat - facea parte dintr-o echipa de campanie a primarului PD-L aflat in functie. "Tanarul a fost pandit de cei trei agresori dintr-o autoutilitara Dacia de culoare rosie, cu farurile stinse, parcata in apropierea fabricii Vulturul. Cand s-a apropiat, agresorii au aprins faza mare, pentru a-si orbi victima aflata pe scuter, apoi au urmarit-o si in final au dat peste aceasta cu masina. Dupa acrosare, l-au tarat pe tanar cativa metri, apoi l-au lovit salbatic cu pumnii si picioarele, in zona toracelui si a picioarelor" se mai arata in comunicat.

Organizatia PD-L Prahova sustine ca victima a sesizat Politia si a facut o plangere penala impotriva celor trei agresori, Mircea Rosca, Adrian Rotila si Mihai Comanoiu. Politistii prahoveni cerceteaza acum cazul in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs incidentul.