Politica 16 Mai 2008 03:13
Adrian Nastase a acuzat joi, intr-o interventie publica la Mures, non combatul vizibil al campaniei electorale a PSD. Nastase a declarat, citat de NewsIn, ca este nemultumit de faptul ca PSD duce o campanie prea linistita la alegerile locale din acest an, considerand ca social democratii ar trebui sa iasa „mai tare la bataie“.

Afirmatiile lui Nastase sunt contrazise de strategul staffului de campanie, Alin Teodorescu, el sustinand ca acesta nu a inteles strategia electorala a PSD pentru alegerile de la Bucuresti: „Campania noastra e calma, linistita, fara bataie, fara cearta, pe programe. Daca Adrian «Basescu» vrea bataie, sa se duca sa se incaiere la Cotroceni“.

Intrebat daca se poate vorbi de non combat in campania lui Cristian Diaconescu, Alin Teodorescu a raspuns, pentru Cotidianul, ca stie ca la nivelul staffului organizatiei lui Vanghelie „exista niste suparari“, dar ca acestea sunt nejustificate, deoarece campania lui Diaconescu „este in plan“.

Teodorescu recunoaste ca, in mod ciudat, PSD a renuntat in aceasta campanie sa lucreze cu voluntari, preferand strict membri de partid. „Cristi are un program bun, i-am pregatit foarte multe intalniri cu activul de partid“, a explicat Teodorescu, precizand ca aceste „foarte multe“ intalniri sunt in numar de 4 (!), si acestea aflate „in curs de realizare“ (cu mentiunea ca au fost deja realizate doua astfel de intalniri). De asemenea, strategul de campanie a PSD a precizat si numarul de activisti de partid cu care urmeaza sa se vada candidatul Diaconescu: „Intre 200 si 400 de oameni pe intalnire“, deci un total de maximum 1.600.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.