Politica 16 Mai 2008 02:31
Vicepresedintele PD-L, Valeriu Stoica, l-a atacat ieri dur pe Ion Iliescu, afirmand ca acesta este "bolnav de putere" si "ar trebui sa se retraga la pensie".

Stoica l-a acuzat pe "virusul Iliescu" de faptul ca s-ar fi aflat in culisele proceselor antireformiste din Romania, incepand cu organizarea mineriadelor, pana la actuala restauratie din PSD. Vicepresedintele democrat-liberal l-a gasit vinovat pe Iliescu de "bolile sociale si politice ale Romaniei de azi" si i-a cerut vehement sa se retraga la pensie.

"Ar fi un fapt de igiena politica necesara in Romania de azi", a explicat Stoica, afirmand si ca Iliescu "nu intelege ridicolul situatiei si da lectii despre dreapta si stanga".

Reactia sa a venit dupa ce presedintele de onoare al PSD declarase miercuri ca exclude orice intelegere electorala cu PD-L, partid "neserios" si "fara fizionomie".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.