Politica 16 Mai 2008 16:31
Presedintele Consiliului Judetean Olt, Jenel Copilau, candidat al PNL pentru un nou mandat la sefia CJ, a distribuit elevilor din mediul rural, alaturi de bursele de merit, materiale promotionale inscriptionate cu numele sau, informeaza corespondentul NewsIn.

Incepand de miercuri, presedintele CJ, Jenel Copilau, merge, alaturi de inspectorii scolari responsabili de zona, la fiecare unitate de invatamant din mediul rural pentru a inmana burse de merit celor mai buni trei elevi din fiecare clasa. Sumele necesare acestor premii provin din bugetul judetean si au fost aprobata in sedinta din luna aprilie.

Conform programarilor, presedintele CJ merge zilnic in peste 15 unitati scolare. Jenel Copilau le ofera elevilor, pe langa burse, pixuri si alte materiale promotionale inscriptionate cu numele sau.

Copilau nu se afla la prima initiativa de acest gen. Astfel, la manifestarile sportive organizate de Consiliul Judetean Olt de Ziua Europei, el a venit imbracat intr-un trening de culoare galbena purtand insemnele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.