Politica 14 Mai 2008 03:01
Ramas simplu membru in PSD din cauza dosarelor, Iacobov isi pregateste revenirea in forta Recent achitat de catre Tribunalul Bucuresti, omul de afaceri Corneliu Iacobov vrea sa revina in politica la varful PSD. El isi propune sa ajunga in parlament.

"De azi candidez la Consiliul Judetean al PSD Bacau si central. De asemenea, imi depun candidatura pentru un loc in Parlamentul Romaniei, si viata mea va lua o noua cotitura. Consider ca am o voce care poate transmite ce doreste Bacaul". Acesta este mesajul pe care l-a lansat, ieri, Corneliu Iacobov. Intr-o conferinta de presa el si-a facut publica intentia de a detine functii la nivel central si local in PSD si a declarat ca doreste ca Moldova „sa redevina un fief PSD".

"Ma consider legitim sa candidez in parlament si in partid, pentru ca am fost director de campanie electorala in 2000 si 2004, si am castigat. Reintru in politica pentru ca vreau sa fim o tara normala. Impreuna cu ceilalti lideri PSD din Moldova vrem ca Moldova sa fie un fief PSD, asa cum a mai fost", a declarat Corneliu Iacobov.

"Intai sa-si rezolve problemele in justitie"

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus ca dupa ce Iacobov va fi achitat definitiv si irevocabil si dupa ce primeste sprijinul organizatiei PSD Bacau se poate discuta despre reintoarcerea sa. "Intai sa-si rezolve problemele in justitie. Sa se termine procesul de o maniera definitiva.

Apoi sa vedem daca are sau nu usi deschise in organizatie la el, la Bacau", a comentat Geoana. Un influent lider PSD a declarat doar ca Iacobov este poftit sa candideze. "Eu nu am nimic impotriva. Nu ma deranjeaza. Sa candideze, facem alegeri si sa candideze la vicepresedinte", a declarat acesta, dorind sa ramana anonim.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.