Geoana a spus ca tine sa faca aceste declaratii, pentru ca a fost deranjat de reactiile lui Berceanu, care l-a facut pe Iliescu “comunist”, dupa ce Iliescu a spus, acum cateva zile la Craiova, ca in aceasta perioada de tranzitie unii s-au imbogatit intr-o maniera scandaloasa, cu trimiteri la Berceanu.

“Am vazut acum o zi ca domnul Radu Berceanu a cerut demisia ministrului Transporturilor Ludovic Orban, ceea ce este un lucru de bun simt. Ceea ce uita sa spuna domnul Radu Berceanu, ca fost ministru al Transporturilor in Guvernul Aliantei D.A alaturi de liberali, ca si predecesorii sai, Dobre si Basescu, este ca, atunci cand a ajuns ministru al Transporturilor, nu cunostea bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri. Vorbea de programul de autostrazi domnul Berceanu ca ministru al Transporturilor al Guvernului Tariceanu I. Daca democratul Dobre prognoza 540 km de autostrazi pana in 2007, realizarea a fost zero.

Domnul Basescu prognoza 800 km pana in 2008 si 1.200 km pana in 2012. Aceasta a fost promisiunea PD la inceput de mandat. Domnul Berceanu a moderat un pic ce spunea domnul Dobre si promitea ca vom avea 420 km de autostrada in 2007 construiti. Poate am uitat in ce an, in ce tara suntem suntem, dar doljenii si craiovenii nu uita ceea ce promitea ministrul doljean al transporturilor, domnul Berceanu”, a spus Geoana.