Politica 14 Mai 2008 15:15
Faur Isaia, barbatul care in decembrie 2000 l-a improscat cu cerneala pe fata pe presedintele Emil Constantinescu, i-a transmis prefectului de Timis, Ovidiu Draganescu, o scrisoare prin care il informeaza ca, dupa aprecierile sale, reprezentantul Guvernului in teritoriu este fiul lui Fidel Castro.

“Eu apreciez faptul ca, tinand cont de prezentarile fotografice existente pe internet, sunteti fiul natural al marelui om de stat Fidel Castro. Eu am reusit sa descifrez codul adevarat al lui Leonardo Da Vinci, cod care opereaza si in plan politic. Descifrarea numelui Fidel Castro conduce la grupul de litere E I, adica este din neamul lui Isus, iar daca descifram numele Draganescu Ovidiu rezulta grupul de litere F I, care inseamna fiul lui Castro”, a scris Faur Isaia in scrisoarea adresata prefectului de Timis, Ovidiu Draganescu. “Ramane sa ma conving daca sunteti curajos sa va dovediti adevarata identitate (...) si daca asa este, de ce nu am avea un mostenitor al tronului cubanez, cu radacini din Dacia strabuna?”, a mai precizat Isaia.

Prefectul de Timis spune ca nu este singura scrisoare ciudata pe care o primeste. “Nu sunt fiul lui Fidel Castro, din cate stiu eu, el a vizitat Romania dupa ce eu m-am nascut. Ca prefect vezi foarte multe sesizari la care esti invitat sa dai curs, este o latura oarecum necunoscuta a activitati unui demnitar, de la tot felul de propuneri, pana la clante impachetate in tot felul de materiale de pe care sa iau amprentele unor fantome. Nu stiu cum asociaza legatura de rudenie intre mine si Fidel Castro. O explica cumva, dar eu nu am inteles mai nimic”, a declarat, astazi, prefectul Draganescu.

Faur Isaia este cunoscut inca din decembrie 2000. Atunci, barbatul, l-a improscat cu cerneala albastra pe fata pe presedintele Emil Constantinescu.

A fost imediat arestat de fortele de ordine. Un an mai tarziu, chiar inainte de Craciun, Faur Isaia s-a suit pe acoperisul cladirii care adaposteste restaurantul McDonald’s, in plin centrul Timisoarei. Avea mai multe pancarte cu lozinci antiprezidentiale si nu voia cu nici un chip sa se dea jos. In cele din urma, Faur Isaia a renuntat la protest si s-a ales, in schimb, cu o amenda. In timp, el a mai solicitat Judecatoriei Deva recunoasterea sa oficiala ca stranepot al regelui Decebal. Faur sustine ca a descoperit semnificatia reala a Codului lui Da Vinci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.