Politica 13 Mai 2008 00:19
Deputatilor nu le-a venit cheful de munca desi au avut o minivacanta prelungita in perioada 21 aprilie-5 mai, in care au lucrat doar doua zile in comisii, cinci zile in teritoriu, iar in plen - deloc.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa lucreze in aceasta saptamana in plen doar luni si marti, urmand sa petreaca restul zilelor lucratoare in circumscriptiile electorale. Vacanta deputatilor se va incheia tocmai pe 2 iunie, cand acestia isi vor finaliza "activitatile din teritoriu"- varianta oficiala pentru campanie. Secretarul Biroului Permanent, Gelil Eserghep, a declarat ca propunerea pentru acest program de lucru al deputatilor a venit din partea liderilor grupurilor parlamentare. "Nu este concediu fara plata, ci este activitate in circumscriptiile electorale", a mai declarat Eserghep. Este a treia vacanta a deputatilor, dupa cea prilejuita de summitul NATO.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.