Politica 10 Mai 2008 01:24
Sorin Oprescu si Cristian Diaconescu au avut prima intalnire fata in fata intr-o emisiune electorala la Realitatea Tv. Daca Oprescu a incercat pe parcursul emisiunii sa convinga ca nu mai are nici o legatura cu PSD-ul, Cristian Diaconescu a incercat timp de o ora sa convinga ca nu are nici o legatura cu PD-L.
Oprescu a spus ca, dupa alegeri, intentioneaza sa lanseze o miscare sociala cu componente legate de educatie, invatamant, sanatate si a caracterizat drept "tampenii interplanetare" teoria potrivit careia el ar fi "mazeta, batul lui Basescu".

Oprescu a respins aprecierile formulate de unii lideri PSD, precum Mircea Geoana si Adrian Nastase, ca prin candidatura sa se vor "canibaliza" voturile simpatizantilor social-democrati. "Nu este vorba de nici o canibalizare, asta este doar in mintea unora. Oamenii cunosc si prestatia mea, si prestatia lui Cristian Diaconescu si ceea ce doresc dansii, aia vor vota", a spus Oprescu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.