Politica 9 Mai 2008 00:18
„Romania, trezeste-te! Sunt atatea de facut si te-ai ratacit/ Romania, trezeste-te! Nimeni nu face nimic si am saracit.” Sunt versurile trupei Morometzii, din refrenul unui hit de-al lor. Vorbe mari, intentii laudabile.
Nu la fel de laudabila a fost alegerea PD-L de a folosi melodia grupului, fara a cere acordul autorilor si, evident, fara vreo intentie de a plati drepturi de autor. Cezar Cristea (1-Q Sapro, pentru initiatii in hip-hop) descrie situatia. „Acum doua zile, m-a sunat cineva, ca se-aude „Romania, trezeste-te”, dintr-un cort PD-L de la Piata Sudului.

Artistul declara ca a incercat sa transeze lucrurile si cu membri cu putere de decizie din partid. „Am luat legatura cu seful de campanie din sectorul 4, Romeo Raicu, care m-a cam luat la misto.” Astfel aratand realitatea din teren, Sapro e hotarat sa-si faca dreptate pe cale legala.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.