Politica 8 Mai 2008 01:20
Candidatul independent la PGMB Sorin Oprescu afirma ca presedintele Basescu are dreptate cand vorbeste de un blat in campanie si invoca drept argumente coalizarea partidelor impotriva sa, dar neaga afirmatiile sefului statului potrivit carora el ar face jocul PSD.
"Presedintele Traian Basescu are dreptate cand vorbeste de blat. Blatul la Bucuresti s-a facut in momentul in care clasa politica a incercat sa ma scoata din cursa. Atunci cand partidele si cei carora le e frica de Oprescu au batut palma si si-au impartit primaria si consiliul municipal incercand un simulacru de alegeri", declara senatorul intr-un comunicat remis marti NewsIn. Oprescu nu precizeaza insa ce partide au cazut la intelegere pentru a-i boicota candidatura.

Oprescu ii da dreptate lui Basescu si in legatura cu afirmatiile acestuia potrivit carora aceasta campanie e marcata de lipsa de combativitate dintre partide. "Presedintele are din nou dreptate cand vorbeste de o campanie <non combat>", sustine senatorul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.