Politica 5 Mai 2008 00:12
Europarlamentarul PSD Titus Corlatean a declarat ieri, la Craiova, ca exista dosare penale ale primarilor PD-L, care sunt tinute la "secret" datorita "patriarhului de la Cotroceni", el sustinand ca imixtiunea politicului in justitie este cunoscuta si la Bruxelles.
Secretarul general al PSD sustine ca, in calitatea pe care o are in Parlamentul European, de prim-vicepresedinte al Comisiei juridice, are acces la documente "speciale". Acesta a afirmat ca oficialii europeni au cunostinta despre imixtinea politicului in actul de justitie. "Exista o chestiune remarcata chiar la Bruxelles cu privire la o anumita protectie si imunitate acordata primarilor PD-L.

Sunt fapte despre care presa a scris, care au scos la iveala dosare penale", a mai spus Corlatean. Liderul PSD l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca ajuta la mentinerea dosarelor penale in "sertarele" Parchetului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.