Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri recursul pensionarei Doina Mocanu impotriva sentintei Tribunalului Municipiului Bucuresti, care declarase luni inadmisibila contestatia privitoare la candidatura senatorului Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei.
Prin aceasta decizie, Oprescu ramane definitiv candidat pentru functia de edil-sef al Bucurestiului. La iesirea din sala de judecata, Sorin Oprescu a fost primit cu aplauze de simpatizantii sai si a declarat ca se astepta la verdict pentru ca avea incredere in Justitie. “Incepand de astazi, suntem in campanie si cred ca avem timp sa discutam despre Bucuresti, despre bucuresteni si despre proiecte. Cred ca am terminat cu toate insinuarile”, a spus senatorul, care si-a cerut scuze pentru “deranjul” provocat de toata tevatura legata de candidatura sa.

Sorin Oprescu a adaugat ca nu ar fi surprins daca atacurile asupra sa vor continua, dar a precizat ca este hotarat sa raspunda cu aceeasi masura. “Joc acest meci a treia oara si, daca nu o sa mi se fure mingea, o sa vedeti si jocul celorlalti candidati”, a incheiat Oprescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.