Singura reactie pe care fostul premier Adrian Nastase a avut-o referitor la cererea formulata de DNA catre Camera Deputatilor privind punerea sa sub urmarire penala a venit prin intermediul blogului personal, informeaza A.M.Press.
“Raspunsul il au mai degraba cei care, de fiecare data cand spun cate ceva despre intentia mea de a candida la presedintie, incearca sa dea noi lovituri de imagine in ceea ce ma priveste. Stiti bine ca asta este un mecanism care a functionat deja de mult timp. Nu conteaza ca nu exista nici dovezi, nici temeiuri reale, nici continuitate a atacurilor de presa in Justitie. Conteaza doar ca numele meu sa fie asociat cu etichete simple si dure. Dar nu cred ca electoratul va mai fi dispus sa accepte astfel de diversiuni cu privire la mine prea mult timp”, comenteaza Nastase, care incadreaza in aceeasi “strategie a loviturilor de imagine” si recenta publicare a unei inregistrari din anul 2001, in care persoana sa era evocata in legatura cu o presupusa mita in valoare de trei milioane de euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.