La un restaurant cu specific romanesc din Pantelimon, intr-o zona in paragina a cartierului, s-au strans, ieri dupa-amiaza, mai multi oameni de afaceri. Unii dintre ei au venit cu sotiile si copiii, astfel ca intregul local a fost ocupat in doar cateva minute de peste 100 de persoane.
Toti raspunsesera invitatiei candidatului PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, de a participa la o licitatie cu scopul de a aduna bani pentru campania sa electorala.

Primul obiect: o cana inscriptionata cu un mesaj electoral. Vanduta cu nu mai putin de 500 RON. A urmat un CD cu viitorul sau imn de campanie - 2.000 RON. Ursul de plus care i-a tinut companie in birou din 2005, simbolul partidului, a fost vandut cu 85.000 RON, iar bicicleta pe care a folosit-o in diverse deplasari prin Bucuresti de cand si-a anuntat candidatura la primarie a fost achizitionata, fara prea mari eforturi, de omul de afaceri Nicu Dumitru, cu 125.000 RON.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.