Dotarea cu mijloace de transport a orasului e revendicata de ambele partide. Primarul Ciuhandu a organizat si un concert pentru lansarea troleibuzelor.
Inaugurarea oficiala cu cantece de voie buna, ieri, a celor 50 de trolei­buze achizitionate de Re­gia Autonoma de Transport Timisoara, a dus la razboi total intre primarul taranist Gheorghe Ciuhandu si PD-L. Candidatul democratilor la primarie, Gheor­ghe Ciobanu, a acuzat, ieri de dimineata, actuala administratie lo­cala de faptul ca „s-a intarziat primirea ultimelor troleibuze pentru ca acestea sa fie folosite pentru campania lui Ciu­handu.

Aceste troleibuze se inaugureaza pentru a treia oara, chiar daca ele nu circula si nici nu au venit toate pana acum. Conform contractului, pentru aceste intarzieri, producatorul trebuia sa plateasca penalitati de 1,9 milioane de euro, dar oamenii primarului le-au sters cu buretele”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.