Intors acasa, dupa a ce jucat la cele mai importante echipe de club portugheze, Timofte vrea sa ajute dezvoltarea sportului de masa.
Fostul jucator al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Ioan Timofte, va candida independent pentru Consiliul Local Timisoara. "Vreau sa ajut la imbunatatirea activitatii sportive in Timisoara, nu doar la finantarea activitatilor sportive, ci la dezvoltarea sportului de masa. Avem un mare deficit de terenuri de atletism, piste de biciclete si locuri amenajate pentru role", a declarat Ion Timofte, intr-o conferinta de presa, citat de NewsIn.

Fostul fotbalist de la Politehnica Timisoara a declarat ca isi va face campania din fonduri proprii, estimand ca va cheltui pe materialele publicitare intre cinci si sase mii de euro si a precizat ca singurele actiuni pe care le va face in campania electorala vor fi cateva manifestari sportive.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.