Candidatul PD-L la Primaria sectorului 5, Sebastian Bodu, nu a fost primit vineri in Primaria condusa de social-democratul Marian Vanghelie, desi intentiona sa-i dea actualului primar un peste si sa-i transmita ca "pestele de la cap de impute".

Actiunea de campanie a lui Bodu, care s-a desfasurat in fata Primariei sectorului 5, a intampinat greutati inca de la inceput pentru ca democrat-liberalul, care nu si-a anuntat evenimentul din timp, a trebuit sa astepte ziaristii mai bine de o ora in fata institutiei.

Dupa timpul petrecut in fata sediului, paznicii de la Primarie i-au spus candidatului PD-L ca vinerea nu este program cu publicul si astfel nu ii este permis accesul in institutie. Sebastian Bodu a spus ca s-a hotarat sa ii faca un "cadou" primarului Vanghelie pentru ca vazut cu o zi in urma la televizor ca pesedistul a facut "pomeni electorale" cu mancare expirata.

"Am vazut ca se distribuiau pachete cu mancare care a fost, din cate am inteles, expirata. Am decis sa ii dau si lui Vanghelie astazi ( n.r-vineri) un peste, cu mesajul ca pestele de la cap se impute. Desi in Vinerea Mare se tine post, iar pestele nu este o mancare de post, sunt convins ca Vanghelie va tine post incepand cu 1 iunie", si-a explicat Bodu tentativa nereusita.

Vazand ca nu i se da voie sa intre in cladire, candidatul PD-L a cautat o solutie de compromis si a lasat pestele la intrare pentru a-i fi inmanat primarului, despre care a spus ca "s-a obisnuit sa nu mai aiba confruntari directe de ceva timp".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.